Vandaag te gast in de Cryptocast: Robert-Reinder Nederhoed. Robert-Reinder studeerde kunstmatige intelligentie in Groningen. In 2012 stortte hij zich volledig op bitcoin en richtte hij kort daarna Bitmymoney op, een bedrijf dat crypto-rekeningen aanbiedt. Inmiddels timmert hij ook met Blandlord hard aan de weg. Hiermee wordt crowd ownership mogelijk gemaakt, waardoor mensen deeleigenaar kunnen zijn van hun verhuurde onroerend goed.

Met hem bespreken we ‘dividend coins’ en de voordelen en nadelen van Proof of Stake en Proof of Work. Ook duiken we dieper in het crypto-ondernemerschap.

Luister de podcast via BNR Cryptocast #31

Links:

Robert-Reinder Nederhoed

Blandlord

Bitmymoney

Uitslag poll

Nieuws:

Robert-Reinder: Banken willen betrouwbaarheidskenmerk voor nieuwe klanten

Boris: Bitmex’s CEO, Arthur Hayes, haalt opnieuw hard uit naar Ethereum

Madelon: Cryptorand tweette gisteren dat we op dit moment op 85 procent daling zitten vanaf de ‘all time high’ en vertelt tevens dat wij in 2013 een daling hadden van 86 procent, waarna we weer langzaam omhoog gingen. Tweet is inmiddels verwijderd.

De vaste onderwerpen:

Tweets die zijn binnengekomen op @CryptocastNL.

De prijsanalyse van Madelon: Bitcoin blijft behoorlijk rustig schommelen in de Descending Triangle. Meer info vind je op haar YouTube-kanaal.

Het beleggingsspel van Herbert, Boris en Madelon. De stand van Herbert was vorige week $299,17. Deze week staat Herbert op $280,42. De stand van Madelon was vorige week $761.46. Ze zag de crash goed/totaal niet aankomen. Haar stand is vandaag $763,13.

Het 100 dollar per week-project van Herbert gaat lekker door, al zegt hij het zelf. Na 23 etappes staat hij op $2149,95.

Het vaste team van de Cryptocast bestaat uit:

Boris van de Ven, producent van Gamekings.tv

Herbert Blankesteijn, presentator van BNR Digitaal en blankesteijn.com

Madelon Vos, YouTube-kanaal


Verrijk je portfolio met crypto
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Geef een reactie