Wat is Neblio?
Neblio bestaat sinds 2017 en is een blockchain platform waar mensen gedecentraliseerde applicaties op kunnen bouwen. Je kunt het vergelijken met een game-ontwikkelaar, die zijn game laat runnen op Windows. Deze game-ontwikkelaar hoeft dus niet zelf een programma te bouwen, waarop zijn game kan runnen. Neblio maakt het dus makkelijker voor mensen om applicaties te bouwen op de blockchain. Vergelijkbare platformen zijn Ethereum, Neo & Ardor.

Wat maakt Neblio beter dan vergelijkbare platforms?
In vergelijking met alle andere blockchain platforms, waar mensen applicaties op kunnen bouwen, heeft Neblio verreweg de laagste coin supply van alle concurrentie op de actuele markt. Zo heeft Ethereum een circulating coin supply van 98 miljoen Ether en Neblio maar een circulating supply van 12,8 miljoen Neblio. Ook heeft Neblio een max coin supply van 13 miljoen Neblio en heeft het bedrijf beloofd geen tokens meer bij te maken. De max coin supply bij Ethereum is niet bekend aangezien deze steeds bijgemaakt worden. Bij Ethereum zou je dus kunnen zeggen dat er geen/nauwelijks sprake is van schaarste, terwijl dat bij Neblio wel zo is doordat er niet meer coins beschikbaar zullen komen.

Ten tweede heeft Neblio acht code languages, waardoor het enorm gebruikersvriendelijk is. Ethereum heeft er maar één. Ten derde gebruikt Neblio proof of stake, en niet proof of work zoals Ethereum. Proof of stake zorgt ervoor, dat de personen die Neblio HODLen beloond worden. Hoe langer en hoe meer Neblio je bezit, hoe groter de beloning wordt. Je krijgt dus om de zoveel tijd, afhankelijk van hoelang en hoeveel Neblio je bezit, extra Neblio bijgeschreven op je account. Als laatste heeft Neblio nu op 16 maart 2018 een marktwaarde van 103 miljoen euro, en dat terwijl Neblio pas 1 jaar bestaat! Er bestaat een goede kans dat Neblio nog flink zal groeien in de toekomst door de vele voordelen die Neblio te bieden heeft.

Categorieën: Neblio

Open jouw gratis crypto-rekening
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Geef een reactie