Aruba is aan het kijken hoe ze macht weg kunnen nemen van grote reis-monopolies. Deze hebben momenteel alle macht qua prijs en aanbod, daardoor kunnen deze monopolies kleine bedrijven makkelijk wegconcurreren.

Aruba, een klein eiland met iets meer dan 100.00 inwoners, heeft maar liefs 1,2 miljoen toeristen per jaar. Aan toeristen dus geen tekort, echter wordt het overgrote deel van de toeristeninkomsten geïnd door grote bedrijven zoals Expedia en Booking.com. Aruba wil doormiddel van een token op Ethereum reizen decentraal maken en kleine bedrijven de mogelijkheid geven te concurreren met grote bedrijven. Ze gaan samen werken met het team van Winding Tree. Dit is een project uit Zwitserland met dezelfde doelen als Aruba. De ICO wordt vrijgegeven over 58 dagen, op 1 februari.

Lees meer over dit project op Coindesk.


Verrijk je portfolio met crypto
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Geef een reactie