Internet Archive, een website die onder meer kopieën van websites bijhoudt (Wayback Machine), kan blijven bestaan doormiddel van donaties. Deze site gaat vanaf nu donaties aannemen in de vorm van Bitcoin en Zcash.

Motivatie

Internet Archive maakte dit nieuws bekend in een blogpost. In de post legden zij uit dat deze manier van donaties betalingen veilig, gratis en bewaard voor altijd maken. Internet Archive is van mening dat Bitcoin gebruikt moet worden en niet alleen verhandeld moet worden om winst te maken.

De website is al langer geïnteresseerd in cryptocurrencies, sinds 2013 hebben medewerkers de optie om zich te laten uit betalen in Bitcoin.

Lees hier meer over dit onderwerp. 


Open jouw gratis crypto-rekening
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Geef een reactie