De bitcoin update SegWit2x is afgeblazen, dit maakte de grootste supporters van SegWit2x deze avond bekend.

Redenering

Mike Belshe, die het nieuws bekend maakte, zegt in een verklaring dat ze de update afblazen aangezien ze inzagen dat de update de community verdeelde. De update was origineel bedoeld om de blocksize van bitcoin te vergoten. Er was echter veel tegenwerking van mensen die het er niet mee eens waren, dit leidde tot verdeeldheid in de bitcoin community en de bitcoin leek opnieuw te gaan splitsen. De support achter de update maakt hiermee duidelijk dat zij eenheid in de community belangrijker vinden dan hun eigen update. Zij hopen wel dat er in de toekomst nog een poging wordt gedaan om de capaciteit te verhogen.

Ondertekeningen

Het nieuws werd ondertekent door: Mike Belshe, Wences Casares, Jihan Wu, Jeff Garzik, Peter Smith en Erik Voorhees.


Verrijk je portfolio met crypto
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Geef een reactie