Er komt wellicht een nieuwe Bitcoin hard fork aan, als een nieuwe major Bitcoin update, SegWit2x, niet volledig geaccepteerd wordt, kan er na Bitcoin Cash opnieuw een afsplitsing van Bitcoin ontstaan.

Als SegWit2x, een nieuwe bitcoin update, door het hele bitcoinnetwerk geaccepteerd wordt is er in principe weinig aan de hand. Dan wordt de nieuwe update gebruikt en komt er geen nieuwe coin of dergelijke. Als echter de helft van het bitcoinnetwerk de update accepteert ontstaat er een hard fork. De Bitcoin splitst in twee delen, een blijft zoals het was de ‘Bitcoin core’, het andere deel zal waarschijnlijk BTC2 genoemd worden. Er is ook nog een derde mogelijkheid, dat is dat de update zeer weinig geaccepteerd wordt, dat zou betekenen dat er helemaal niks verandert.

De ontwikkelaars achter SegWit2x hebben aangegeven dat zij SegWit2x gaan activeren bij block-494784, dit is verwacht op 18 November.


Verrijk je portfolio met crypto
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

1 reactie

Bitfinex noteert SegWit2x split token – Blockchain beleggen · 9 oktober 2017 op 17:45

[…] Lees hier het artikel op CryptoCoinsNews, en lees hier meer over de update SegWit2x. […]

Geef een reactie