Bitfinex heeft het mogelijk gemaakt voor haar gebruikers om te speculeren in een mogelijke nieuwe hard fork van Bitcoin, de SegWit2x.

Hoe gaat Bitfinex dit uitvoeren?

Bitfinex gaat het mogelijk maken om tokens BTC te splitsen. Na het voorgestelde moment van de Fork in November kan een belegger met Bitcoin op Bitfinex tokens splitsen. BTC zal gesplitst worden in BT1, voor de originele blockchain zonder Segwit2x en BT2 voor de SegWit2x chain. Dit geeft beleggers de kans om in BT1 en BT2 te handelen.

Bitfinex hanteert een uiterste datum van 31 december 2017. Vanaf dat moment worden alle BT1 tokens omgezet naar BTC. Als de Fork voor 31 december 2017 niet plaatsvindt worden de BT2 tokens vernietigd. Als de Fork wel plaatsvindt dan zullen de e BT2 tokens omgezet worden naar B2X.

Lees hier het artikel op CryptoCoinsNews, en lees hier meer over de update SegWit2x.


Verrijk je portfolio met crypto
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Geef een reactie