Op de dag dat Bitstamp hun wisselbeurs voor ether opent, maakt Blockchain.info bekend dat ze Ethereum hebben toegevoegd aan hun wallet. Was Blockchain.info jaren lang hard core Bitcoin, met deze stap openen ze de weg naar meerdere currencies.

[…] we’re excited to announce that you can now seamlessly store, send, and receive ether from within the Blockchain wallet.

Blockchain.info biedt sinds 2012 een online Bitcoin wallet en is met – naar eigen zeggen – 16 miljoen gebruikers de grootste wallet provider ter wereld. De drempel om met Ethereum te beginnen is voor deze miljoenen gebruikers enorm verlaagd; in de wallet kun je eenvoudig bitcoin en ether tegen elkaar wisselen.

Lees de aankondiging bij Blockchain.info


Open jouw gratis crypto-rekening
bitmymoney logo
Beleg eenvoudig in Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Geef een reactie